Alpha Dental StudioPrimul studio de stomatologie din lantul Alpha Dental, care reuneste cele mai noi terapii dentare, echipamente de ultima generatie si servicii atent gandite pentru tine si familia ta, intr-o atmosfera moderna si prietenoasa. Ne propunem sa facem din incomoda vizita la stomatolog o experienta complet noua, prin apropierea fata de pacientii nostri si demontarea stereotipului financiar care i-a tinut departe de serviciile de sanatate dentara pana acum.

Credem ca sanatatea dentara trebuie sa fie accesibila oricui, de aceea conceptul Alpha Dental este crearea de studio-uri dentare in zonele limitrofe marilor oraselor, adresandu-se astfel unui numar mare de persoane carora le-a fost dificil, pana astazi, sa ne treaca pragul.

Experienta ta alaturi de noi

Suntem complet dedicati si implicati pentru ca experienta ta la Alpha Dental sa fie una placuta. Vei deveni parte din familia Alpha Dental inca de la primul pas in sala de asteptare, conceputa ca un loc de relaxare, luminos si calduros. Prin tratamente personalizate si terapii dentare atent gandite pentru nevoile tale, echipa de medici colaboratori si personalul calificat iti sunt alaturi pentru a gasi solutia potrivita, indiferent de problema.

In pas cu tehnologia, adaptat nevoilor tale

Cele doua cabinete stomatologice sunt dotate cu echipamente noi, moderne si performante, instrumentar complet adaptat modului de lucru. Tehnologia faciliteaza actul medical si imbunatateste interactiunea dintre medic si pacient, iar la Alpha Dental o vei aprecia, cu siguranta. Obiectivul nostru este prevenirea aparitiilor problemelor dentare, cat si tratarea acestora, cand ele sunt deja instalate, de aceea dispunem de o gama larga de servicii stomatologice si radiologice, care sa ne permita analizarea cazurilor clinice si descrierea corecta a planurilor de tratament.

Ne-am asigurat ca fiecare cabinet stomatologic este complet tehnologizat si ca indeplinestea toate conditiile unei consultatii optime, acest lucru fiind tot in sprijinul tau. Relaxarea si confortul se vor resimti, de acum, si pe scaunul stomatologic, pastrand zambetul si in timpul manevrelor specifice de tratament.


Ai o urgenta? Contacteaza-ne!

0748 633 422

Programari online