Implanturi dentareCe sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt piese din titan care au rolul de a înlocui rădăcina unui dinte. Această inovație în stomatologie permite profesioniștilor din domeniu să restaureze zâmbete cu minimum de disconfort creat pacientului.

Beneficiile implanturilor dentare

Pacienții care aleg implanturi dentare se vor bucura de mult mai multă libertate și confort în viața de zi cu zi. Protezele dentare tind să îi facă purtători să se simtă mai în vârstă decât sunt cu adevarat și au tendința de a se desprinde și de a provoca situații sociale jenante. Implanturile permit pacienților să aibă încredere completă în a mânca, a râde și a trăi, fara niciun disconfort.

Rezultatul unei proceduri de implantare dentară este realizarea unui dinte care arată natural. Realizarea acestor rezultate remarcabile necesită doar câteva întâlniri cu medicul dentist. Neplăcerea majoră pe care o suferă purtătorii de proteză este nevoia de ajustări frecvente pentru a ușura disconfortul creat de proteza necorespunzătoare - un efect secundar al pierderii progresive a oaselor. Protezele dentare pot contribui la pierderea osoasă în regiunile în care lipsesc dinții și supun osul la resorbție, în timp ce un proces de osteointegrare a implantului dentar (fuziunea implantului) asigură o stabilitate excelentă, asemeni unui dinte natural.

Sunt implanturile dentare soluția problemei mele?

Programați-vă pentru o consultatie, iar specialistul nostru va identifica daca sunteți un candidat bun pentru tratamentul cu implanturi dentare.


Ai o urgenta? Contacteaza-ne!

0748 633 422

Programari online