PedodontieÎngrijirea dentară ar trebui să reprezinte o prioritate încă de la cele mai fragede vârste, iar atitudinea ar trebui sa fie una de prevenire a aparitiei imbolnăvirilor dentare, și nu neaparat de tratare a acestora. Indiferent dacă sunt sau nu probleme identificate la nivelul dinților, nevoile dentare ale copiilor sunt și ar trebui să fie o chestiune de importanță pentru întreaga familie.

Cariile dentare ale copiilor sunt cel mai bine prevenite prin controale regulate . O igienă corectă a dinților duce la evitarea următoarelor consecințe: probleme de alimentație, deficit de vorbire și învățare, stimă scazută de sine și halitoza.

O măsură preventivă este întotdeauna cea mai bună abordare pentru orice părinte. Ca toate celelalte aspecte din viața copiilor dvs., primii pași sunt întotdeauna importanți. De aceea, la Alpha Dental Studio luăm în serios stomatologia pediatrică , punând accent nu doar pe protocolul de lucru, dar și pe educația copilului cu privire la importanța menținerii unei igiene corecte.

Facem din fiecare vizita la noi, o activitate de familie!

Știm că prima vizită a copiilor dvs. la medicul dentist poate fi o activitate de tip “make-or-break” pentru ei (pro-sau-contra), de aceea ne-am asigurat că experiența lor în studioul nostru stomatologic va fi una amuzantă și educativă. Personalul nostru de la Alpha Dental Studio este instruit să se ocupe de copii, să îi facă să se simtă confortabil, încurajând o atitudine pozitivă față de igiena orală


Ai o urgenta? Contacteaza-ne!

0748 633 422

Programari online